Back to homepage

Etiketë "Instagram"

Edhe “Meta” i vendosi sanksione Rusisë

Edhe “Meta” i vendosi sanksione Rusisë

Meta Platforms, kompania mëmë e Facebook, Instagram dhe WhatsApp ka njoftuar se do të ndalojë mediat shtetërore ruse të shfaqin reklama ose të fitojnë para në platformat e saj kudo në botë, tha të premten kompania mëmë e kompanisë së

Read Full Article
Instagram rikthen opsionin e vjetër!

Instagram rikthen opsionin e vjetër!

Muajin e kaluar, Instagram njoftoi se do të kthente opsionin e renditjes kronologjike të lajmeve dhe njoftimeve gjatë vitit 2022. Tani disa përdorues kanë filluar ta marrin këtë opsion.Instagram ka filluar të shpërndajë pjesërisht funksionin e ri për përdoruesit dhe

Read Full Article