Back to homepage

Etiketë "Irinka Buhova"

Shkarkohet drejtoresha e Inspektoriatit Shëndetësor Irinka Buhova

Shkarkohet drejtoresha e Inspektoriatit Shëndetësor Irinka Buhova

Në seancën e sotme të 82-tën me rradhë te Qeverisë së Republikës sē Maqedonisë është shkarkuar drejtoresha e Inspektoratit Shtetërorë per Sanitari dhe Shëndet Irinka Buhova. Për keqpërdorimet në këtë Inspektorat nga,ana e Buhovës ekipi i KlanM ka raportuar në

Read Full Article