Back to homepage

Etiketë "IRL"

Momente interesante nga intervista e plotë e pabotuar deri tani e Dr. Zhan Mitrev për IRL | VIDEO

Momente interesante nga intervista e plotë e pabotuar deri tani e Dr. Zhan Mitrev për IRL | VIDEO

Me qëllim për të informuar publikun në mënyrë transparente dhe të drejtpërdrejtë, publikojmë regjistrimin e plotë të intervistës së Dr. Zhan Mitrev dhënë për ekipin e IRL-së. Intervista e vendosur në kanalin YouTube dhe e disponueshme për tu parë është autentike, pa

Read Full Article