Back to homepage

Etiketë "Irlanda"

Edhe Finlanda dhe Irlanda bllokuan fluturimet ruse

Edhe Finlanda dhe Irlanda bllokuan fluturimet ruse

Finlanda dhe Irlanda u janë bashkuar disa vendeve tjera evropiane që kanë bllokuar hapësirën ajrore për aeroplanë rusë. Finlanda ndan një kufi prej 1,300 kilometrash me Rusinë. Vende tjera si Bullgaria, Republika Çeke, Estonia, Polonia dhe Mbretëria e Bashkuar, kanë

Read Full Article