Back to homepage

Etiketë "ISHSSH"

Kovaçevski thotë se brenda dy javëve do të ketë drejtor të ri në ISHSSH

Kovaçevski thotë se brenda dy javëve do të ketë drejtor të ri në ISHSSH

Kryeministri Dimitar Kovaçevski deklaroi që brenda dy javëve do të ketë drejtor të ri në Inspektoratin Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, njofton Flaka Irina Sotirova Buhova nuk do të jetë më drejtoreshë e Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor. Mandati i saj

Read Full Article