Back to homepage

Etiketë "Ishulli Sazanit"

Ishulli i Sazanit në flakë, terreni vështirëson situatën

Ishulli i Sazanit në flakë, terreni vështirëson situatën

Situata në ishullin e Sazanit mbetet problematike në Shqipëri, ndërsa flakët po vijojnë të djegin pemët dhe shkurret. Në zonë ndodhen edhe 40 ushtarë të Forcave të Armatosura së bashku me 30 punonjës të ADZM, të cilët po punojnë për

Read Full Article