Back to homepage

Etiketë "Ismet Jashari"

“Liria e një populli fitohet vetëm dhe vetëm me gjak”, Ali Ahmeti përkujton Ismet Jasharin

“Liria e një populli fitohet vetëm dhe vetëm me gjak”, Ali Ahmeti përkujton Ismet Jasharin Updated

“Liria e një populli fitohet vetëm dhe vetëm me gjak” do të ishin fjalët e heroit, komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Ismet Jashari kur vendosi që ndër të parët t’i përgjigjet kushtrimit të lirisë që kishte lëshuar Kosova. 24

Read Full Article