Back to homepage

Etiketë "Ismet Syleljmani"

Reagim ndaj shkrimit “Ikni që të dy” të Prof. Sabaudin Zhutës

Reagim ndaj shkrimit “Ikni që të dy” të Prof. Sabaudin Zhutës

KUSH JE TI SABAUDIN ZHUTA TË KËRKOSH LARGIMIN E ALI AHMETIT NGA POLITIKA? Shkruan: Ismet Sylejmani Gangsterët dhe kollumnistët sharlatan, të analizave me porosi dhe kalemxhinjtë e kafeneve sikur ky Prof. Sabaudin Zhuta, që në start të bindin, se fundin

Read Full Article
5 MAJI

5 MAJI

5 MAJI 5 MAJI, ËSHTË VENDIM I UDHËHEQËSIT TË POPULLIT, KOMBIT, ATDHEUT E TË SHTETIT SHQIPTAR ENVER HOXHA! UDHËHEQËSI I LAVDISHËM, KRYEKOMANDANTI E KRYEGJENERALI LEGJENDAR I POPULLIT SHQIPTAR, I LUFTËS ANTIFASHISTE NACIONAL-ÇLIRIMTARE TË SHQIPËRISË, I MADHI DHE I PAVDEKSHMI ENVER

Read Full Article
GJENERALI I FSK-SË, PËRBALLË THEMELUESIT E KRYEKOMANDANTIT TË UÇK-SË ALI AHMETIT

GJENERALI I FSK-SË, PËRBALLË THEMELUESIT E KRYEKOMANDANTIT TË UÇK-SË ALI AHMETIT

Gjatë vizitës së Presidentes Osmani në Maqedoninë e Veriut, në delegacionin shoqërues ishte edhe Gjeneral i FSK-së Sefer Isufi!Unë Sefer Isufin e kamë pasur bashkeluftetar në UÇK dhe tash e kam edhe shok nga më të mirët, dhe gjatë luftës

Read Full Article
Ali Ahmeti dhe BDI me orientim të qartë euroamerikan

Ali Ahmeti dhe BDI me orientim të qartë euroamerikan

Skena politike shqiptare jo vetëm në Maqedoninë e Veriut, por edhe në Ballkan e më gjerë, me shtrirjen dhe ndikimin e saj kudo nëpër botë, kurrë deri më sot, nuk ka pasur parti politike shqiptare me orientim më të qartë

Read Full Article
Rikujtesë për thirrjen në Gjilan në nderim të vitit 1981

Rikujtesë për thirrjen në Gjilan në nderim të vitit 1981 Updated

RIKUJTESË PËR THIRRJEN NË GJILAN NË NDERIM TË VITIT 1981 Kjo ishte thirrja që ishte lëshuar në popull në nderim të nderimit më të madh që u ishte bërë ndonjëherë ngjarjeve të vitit 1981! Ashtu siç e dimë, Çlirimi i

Read Full Article