Back to homepage

Etiketë "Ismet Syleljmani"

Rikujtesë dhjetëvjeçare

Rikujtesë dhjetëvjeçare

Kjo është historia e re e pas Luftes së Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare!Në Maqedoni dorëzojnë dhe pranojnë detyrën e Ministrit të Mbrojtjes shqiptarët e mëdhenj Fatmir Besimi dhe Talat Xhaferi! Kjo është e ardhmja e qeverisjes me potencial 100% shqiptar të

Read Full Article
Stema e Lëvizjes

Stema e Lëvizjes

STEMA E LËVIZJES Stema e Lëvizjes Popullore të Kosovës -LPK, është aprovuar në njërën nga mbledhjet e Kryesisë së Lëvizjes në vitin 2000, në të cilën mbledhje kam prezentuar edhe unë Ismet Sylejmani, dhe si anëtar i Kryesisë, kamë votuar

Read Full Article
TË MOS MBETET I IZOLUAR, POR TË NDRIQOHET ROLI DHE KONTRIBUTI UDHEHEQËS I HEROIT TË KOMBIT AFRIM ZHITIA

TË MOS MBETET I IZOLUAR, POR TË NDRIQOHET ROLI DHE KONTRIBUTI UDHEHEQËS I HEROIT TË KOMBIT AFRIM ZHITIA

Naim Zhitia, vëllau i Heroit të Kombit Afrim Zhitia, është i paknaqur! Ai në një postim publik të tij, të publikuar në fb, ka deklaruar se Afrim Zhitia mbahet i izoluar edhe në 40 vjetorin e LËVIZJES! Të gjithë shokët

Read Full Article
Në Muzeun Kombëtar të Kosovës

Në Muzeun Kombëtar të Kosovës

Me Kryetarin historik të LPK-së Dega Jashtë Vendit, të kohës së luftës së UÇK-së, shokun e mikun e nderuar, shkodranin e Drenicës, Bacin Bedri Islami! Pranë portretit gjigand të Komandantit Legjendar të UÇK-së, Gjeneral – Armate Adem Jashari, në Muzeun

Read Full Article
INTERVISTA E SINAN HASANIT PAS ÇLIRIMIT TË KOSOVËS NGA SERBIA PUSHTUESE E MBUSHUR ME FYERJE KOMBËTARE

INTERVISTA E SINAN HASANIT PAS ÇLIRIMIT TË KOSOVËS NGA SERBIA PUSHTUESE E MBUSHUR ME FYERJE KOMBËTARE

Reagim ndaj intervistes të Sinan Hasanit, të publikuar nga ATV të gazetarit Zejdush Kastrati! Para disa ditësh në një nga televizionet private ne Kosove, ne emisinin qe e drejtonte gazetari Resul Sinani, në ATV, u transmetua intervista me Sinan Hasanin

Read Full Article