Back to homepage

Etiketë "Ismet Syleljmani"

Ismet Sylejmani: Artan Grubi dora e hekurt e Ali Ahmetit në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut

Ismet Sylejmani: Artan Grubi dora e hekurt e Ali Ahmetit në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut

Ismet Sylejmani i njohur si miku i afërt i Al Ahmetit dhe që i ka bashkuar kauza në LPK e luftën çlirimtare në UÇ-Kombëtare e UÇ-Kosovës, vazhdimisht ka shkruar për Ali Ahmetin në relacion me Artan Grubin, zëvendëskryeministër i parë

Read Full Article
Ismet Sylejmani: Artan Grubi besniku modern i Ali Ahmetit

Ismet Sylejmani: Artan Grubi besniku modern i Ali Ahmetit

Ismet Sylejmani i njohur si miku i afërt i Al Ahmetit dhe që i ka bashkuar kauza në LPK e luftën çlirimtare në UÇ-Kombëtare e UÇ-Kosovës, vazhdimisht ka shkruar për Ali Ahmetin në relacion me Artan Grubin, zëvendëskryeministër i parë

Read Full Article
Fyesit dhe poshtëruesit e Lëvizjes Popullore të Kosovës nuk duhet të jenë aty ku nderohet ajo

Fyesit dhe poshtëruesit e Lëvizjes Popullore të Kosovës nuk duhet të jenë aty ku nderohet ajo

Rikthehet debati pas gjashtë vitesh për Lëvizjen Popullore të Kosovës. Shkak është bërë pjesëmarrja e kryetarit të Tetovës, Bilall Kasami në ceremoninë e zbulimit të pllakës së LPK-së në Tetovë. Ky i fundit para gjashtë vitesh kishte deklaruar që lideri

Read Full Article
20 vite 15 Parti në Maqedoninë e Veriut

20 vite 15 Parti në Maqedoninë e Veriut

Nga viti 2001 e këndej kanë ardhur dhe kanë shkuar në harresën historike shumë parti politike shqiptare, e bashkë me to edhe mbi 24 kryetarët e tyre e me siguri se do të shkojnë edhe të tjera! Subjektet politike shqiptare

Read Full Article
MARRVESHJA E OHRIT, E RAMBUJESË DHE E KONÇULIT

MARRVESHJA E OHRIT, E RAMBUJESË DHE E KONÇULIT

Tri marrveshje të njohura janë të luftërave për liri e çlirim të popullit shqiptar në Kosovë, Maqedoni të Veriut dhe në Luginë të Preshevës! Marrveshja e Rambujesë, Marrveshja e Konçulit dhe Marrveshja e Ohrit! Te tri marrveshjet janë rezultat i

Read Full Article