Back to homepage

Etiketë "Italia"

Italia përcjellë porosinë: Menjëherë negociatat me Tiranën e Shkupin

Italia përcjellë porosinë: Menjëherë negociatat me Tiranën e Shkupin

Italia mbështet çeljen e menjëhershme të negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Konfirmimi erdhi nga Kryeministri Mario Draghi gjatë fjalës së tij para Parlamentit Europian. “Integrimi i plotë i vendeve që manifestojnë aspirata nuk paraqet kërcënim për stabilitetin e

Read Full Article