Back to homepage

Etiketë "Jeffrey Hovenier"

Hovenier: Masat e Qeverisë për reciprocitet, plotësisht të koordinuara me ndërkombëtarët

Hovenier: Masat e Qeverisë për reciprocitet, plotësisht të koordinuara me ndërkombëtarët

Ambasadori amerikan në Prishtinë, Jeffrey Hovenier ka konfirmuar se vendimet e Qeverisë së Kosovës për reciprocitet me Serbinë për çështjen e targave dhe dokuemntet e hyrje-daljeve ishin “plotësisht të koordinuara me komunitetin ndërkombëtar”. Hovenier gjithashtu ka thënë se SHBA-ja mirëpret

Read Full Article