Back to homepage

Etiketë "Jeton Shaqiri"

Shaqiri: Shembujt e mirë nga vendet e tjera të jenë drejtimi ynë në përmirësimin e cilësisë së arsimit

Shaqiri: Shembujt e mirë nga vendet e tjera të jenë drejtimi ynë në përmirësimin e cilësisë së arsimit

Arsimi cilësor është vendimtar për rritjen ekonomike dhe mbajtjen e të rinjve në vend. Pas publikimit të të dhënave për cilësinë e arsimit të lartë në vend, MIA ka biseduar me ministrin e Arsimit Jeton Shaqiri, me qëllim që ministria

Read Full Article
Do të bëhet rikonstruimi i 30 sallave sportive në shkollat e vendit

Do të bëhet rikonstruimi i 30 sallave sportive në shkollat e vendit

Më 17 maj do të nënshkruhet një marrëveshje granti në vlerë prej 3 milionë eurosh, e cila do të financojë rikonstruimin e 30 sallave ekzistuese sportive të shkollave fillore dhe të mesme në vend, si dhe do të sigurojë pajisje

Read Full Article
Shaqiri: Është e drejtë e fëmijëve të kenë mësim

Shaqiri: Është e drejtë e fëmijëve të kenë mësim

“Të gjithë e dimë se si funksionojnë buxhetet, të gjithë e dimë se në çfarë lëvizjesh ekonomike jemi, që vijnë nga jashtë. Mund të ketë mësim dhe të gjendet mënyrë tjetër për të treguar revoltën”. Këtë e tha Jeton Shaqiri,

Read Full Article
Shaqiri: Jemi të hapur për bisedime, kërkojmë zgjidhje për ndërprerjen e grevës në arsim

Shaqiri: Jemi të hapur për bisedime, kërkojmë zgjidhje për ndërprerjen e grevës në arsim

Ministri i Arsimit dhe Shkencës gjatë vizitës në shkollën e mesme “Vllado Tasevski” në Shkup tha se një pjesë e shkollave janë kyçur në grevë, ndërkaq një pjesë tjetër vazhdon procesin e mësimit, përcjell TV21. Ai tha se si Ministri

Read Full Article
Shaqiri: Shkollat janë gati për mësim me prezencë fizike, të respektohen protokollet

Shaqiri: Shkollat janë gati për mësim me prezencë fizike, të respektohen protokollet

Shëndet të mirë dhe fillim të mbarë në gjysmëvjetorin e dytë të vitit shkollor u dëshiroi nxënësve dhe mësimdhënësve ministri i Arsimit dhe Shkencës Jeton Shaqiri i cili paradite e vizitoi shkollën fillore “Kongresi i Manastirit” në Komunën Çair. Ai

Read Full Article