Back to homepage

Etiketë "Jeton Shasivari"

Shasivari: Përqindja nuk është zgjidhje por, statusi dhe emërtimi kushtetues i shqipes

Shasivari: Përqindja nuk është zgjidhje por, statusi dhe emërtimi kushtetues i shqipes

Nëse hapet Kushtetuta do të hapen edhe çështje të tjera, ndër të cilat do të jetë kërkesa jonë për heqjen e kuotës 20% për përdorimin e gjuhës shqipe, ka bërë të ditur këto ditë zyrtari i lartë partiak dhe shtetëror

Read Full Article