Back to homepage

Etiketë "Joe Baiden"

Rama dhe Baiden takohen në samitin e NATO-s

Rama dhe Baiden takohen në samitin e NATO-s Updated

Në një video të publikuar në FB shihet kryeministri i Shqipërisë Edi Rama i cili futet së bashku me presidentin amerikan Joe Baiden ku për pak çastesh ndalojnë për të shkëmbyer disa dia biseda. Nuk është bërë publike ende se

Read Full Article