Back to homepage

Etiketë "Jovanka Trençevska"

Trençevska: Me SASHK është biseduar edhe për K15

Trençevska: Me SASHK është biseduar edhe për K15

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jovanka Trençevska shpreson se prejse përfaqësuesit e SASHK-ut do ta njoftojnë anëtarësinë se është arritur marrëveshje me Qeverinë, mësimdhënësit, profesorët, edukatoret dhe përkëdhelëset do të kthehen në vendet e punës nga nesër pas së

Read Full Article