Back to homepage

Etiketë "Jovo Vangellovski"

Dënim me kusht për ish kreun e Gjykatës Supreme, Jovo Vangellovski

Dënim me kusht për ish kreun e Gjykatës Supreme, Jovo Vangellovski

Ish-kryetari i Gjykatës Supreme, Jovo Vangellovski është shpallur fajtor dhe u dënua me një vit e gjashtë muaj burg, por dënimi i është zëvendësuar me dënim me kusht, nëse në katër vitet e ardhshme nuk kryen vepër tjetër penale, konfirmuan

Read Full Article