Back to homepage

Etiketë "Kadri Zeka"

Kadri Zeka nga projektuesit e parë të mëdhenj të ardhmërisë së lirë të atdheut

Kadri Zeka nga projektuesit e parë të mëdhenj të ardhmërisë së lirë të atdheut Updated

Udhëheqësi i madh dhe i lavdishëm i Kosovës dhe i Viseve të saja nën ish-Jugosllavi, i madhi dhe i pavdekshmi, Heroi i Kombit Kadri Zeka, është përfaqësuesi më eminent i bijëve të mëdhenj e besnik të Atdheut, që me tërë

Read Full Article