Back to homepage

Etiketë "Karoline Edtstadler"

Edtstadler thirrje BE-së: Jepni sinjal të qartë për RMV e Shqipërinë për integrimin

Edtstadler thirrje BE-së: Jepni sinjal të qartë për RMV e Shqipërinë për integrimin

Ministrja e Austrisë për Europën Karoline Edtstadler, ka folur për integrimin në BE të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut. News33.tv përcjell se ajo i bën thirrje BE-së përkatësisht Francës e cila merr presidencën e Unionit në 1 janar që të

Read Full Article