Back to homepage

Etiketë "Kate Byrnes"

Byrnes: Dialogu strategjik i Maqedonisë me Shtetet e Bashkuara nuk është një zëvendësim për anëtarësimin në BE

Byrnes: Dialogu strategjik i Maqedonisë me Shtetet e Bashkuara nuk është një zëvendësim për anëtarësimin në BE

Dialogu strategjik që vendi e fillon më 2 qershor me Shtetet e Bashkuara të Amerikës nuk është zëvendësim i anëtarësimit në Bashkimin Evropian, thanë sot ambasadorja e SHBA-së në vend Kate Byrnes dhe kryeministri Dimitar Kovaçevski, përcjell Telegrafi Maqedoni. “Partneriteti

Read Full Article
Byrnes: Amerikanët dhe qytetarët e Maqedonisë së Veriut duhet t’i qëndrojnë pranë Ukrainës

Byrnes: Amerikanët dhe qytetarët e Maqedonisë së Veriut duhet t’i qëndrojnë pranë Ukrainës

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Maqedoninë e Veriut Kate Byrnes, në një koment të saj për gjendjen në Rusi dhe Ukrainë thekson se veprimet e Rusisë janë një kërcënim jo vetëm për Ukrainën, por për Evropën dhe

Read Full Article