Back to homepage

Etiketë "Kate Marie-Byrnes"

Byrnes në takim me Kovaçevskin, pret bashkëpunim me ekipi ne ri qeveritar

Byrnes në takim me Kovaçevskin, pret bashkëpunim me ekipi ne ri qeveritar

Sot ambasadorja amerikane në Shkup, Kate Marie-Byrnes u takua me kryeministrin e ri Dimitar Kovaçevski për të diskutuar një sërë çështjesh, si dhe mënyrat për të punuar së bashku. Siç njoftojnë nga Ambasada, Byrnes e përgëzoi Kovaçevskin për emërimin e

Read Full Article