Back to homepage

Etiketë "Kazakistan"

Kriza e Kazakistanit/ Corriere della Sera: Lidhja me Kosovën dhe Iranin

Kriza e Kazakistanit/ Corriere della Sera: Lidhja me Kosovën dhe Iranin

Në Kazakistanin e përfshirë nga revoltat popullore, ishin transferuar prej disa muajsh 88.000 kompani kriptovalutash. Aktivitetet në Bitcoin, thotë Corriere della Sera, mund të kenë në fakt një impakt të lartë energjetik e mbase, mund të jetë dhe ato një

Read Full Article