Back to homepage

Etiketë "KEMM"

SHGM dhe KEMM: Nuk ka hapësirë për sensacion në media kur ka tragjedi personale

SHGM dhe KEMM: Nuk ka hapësirë për sensacion në media kur ka tragjedi personale

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) dhe Këshilli për Etikë në Media (KEMM) u bëjnë apel mediave në mënyrë konsekuente ta respektojnë Kodin e gazetarëve të Maqedonisë kur raportojnë për ngjarje në të cilat ka pasoja tragjike të shoqëruara me

Read Full Article