Back to homepage

Etiketë "Këshilli i Sigurimit"

Franca do të paraqesë rezolutën për armëpushim në Ukrainë në Këshillin e Sigurimit

Franca do të paraqesë rezolutën për armëpushim në Ukrainë në Këshillin e Sigurimit

Franca do të paraqesë një rezolutë të hënën në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara duke bërë thirrje për qasje të papenguar humanitare në Ukrainë si dhe një armëpushim. Kështu është bërë me dije nga një deklarate nga Pallati

Read Full Article
Rusia bllokon dënimin e agresionit, nuk kalon rezoluta e Shqipërisë dhe SHBA-ve

Rusia bllokon dënimin e agresionit, nuk kalon rezoluta e Shqipërisë dhe SHBA-ve

Nuk ka kaluar në Këshllin e Sigurimit të OKB-së rezoluta e Shqipërisë dhe SHBA-së që dënon Rusinë për agresionin ndaj Ukrainës. Shqipëria, që është një anëtar jo i përhershëm i Këshillit të Sigurimit, bashkë me SHBA-në ka propozuar që me

Read Full Article