Back to homepage

Etiketë "KFOR"

KFOR: E mbështesim Policinë e Kosovës – nëse na kërkohet

KFOR: E mbështesim Policinë e Kosovës – nëse na kërkohet

Pas sulmeve të përsëritura që po i ndodhin Policisë së Kosovës në veri të vendit në pesë ditët e fundit dhe pas armatimit të Serbisë së fundmi nga Kina, situata në vend nuk po shihet krejt e qetë. Në lidhje

Read Full Article
A është informuar KFOR-i për sulmet ndaj zyrtarëve policorë në veri?

A është informuar KFOR-i për sulmet ndaj zyrtarëve policorë në veri?

Disa sulme të njëpasnjëshme kanë ndodhur brenda ditëve në veri të Kosovës, ku si cak i këtyre sulmeve ishin pikërisht zyrtarët policorë të Kosovës. Si fillim me gurë drejtuar veturave, e më pas iriq të vendosur iriq gjembor të vendosur

Read Full Article