Back to homepage

Etiketë "Kiril Topalov"

Topalov: Maqedonia është e varur nga Serbia dhe se çdo lëvizje diktohet nga Beogradi

Topalov: Maqedonia është e varur nga Serbia dhe se çdo lëvizje diktohet nga Beogradi

Profesori bullgar Kiril Topalov thotë se politikanët që do të dorëzojnë kauzën bullgare në Maqedoni janë të dënuar me vetëvrasje politike. Ai në një intervistë për “BGNES” ka akuzuar se Maqedonia është bastioni i fundit i titizmit, se është e

Read Full Article