Back to homepage

Etiketë "Kirill Petkov"

Në planin afatgjatë, Maqedonia e Veriut duhet të jetë pjesë e BE, thotë Petkov!

Në planin afatgjatë, Maqedonia e Veriut duhet të jetë pjesë e BE, thotë Petkov!

Në planin afatgjatë, Maqedonia e Veriut duhet të jetë pjesë e Bashkimit Evropian dhe të drejtat e bullgarëve në vend duhet të mbrohen, tha kryeministri bullgar Kiril Petkov për një televizion në Sofje. “Kjo është arsyeja pse retorika politike duhet

Read Full Article
Kryeministri bullgar sot viziton Maqedoninë e Veriut

Kryeministri bullgar sot viziton Maqedoninë e Veriut

Kryeministri i Bullgarisë, Kirill Petkov do të qëndrojë sot në Maqedoninë e Veriut për vizitë zyrtare. Sipas paralajmërimeve, ai pritet të takohet me kryeministrin Dimitar Kovaçevski dhe presidentin Stevo Pendarovski, transmeton TV21. Sipas paralajmërimeve, ai nuk do të vijë me

Read Full Article
Kryeministri i Bullgarisë, Kirill Petkov nesër viziton Shkupin

Kryeministri i Bullgarisë, Kirill Petkov nesër viziton Shkupin

Kryeministri i Bullgarisë, Kirill Petkov më 18 janar do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut. Delegacioni bullgar përfshin ministren e Punëve të Jashtme, Teodora Gençovska, ministrin e Transportit dhe Lidhjeve Nikollaj Sibev dhe nënkryetarin

Read Full Article
FT: Kryeministri i ri bullgar me një kthesë në qëndrimet e tij ndaj RMV

FT: Kryeministri i ri bullgar me një kthesë në qëndrimet e tij ndaj RMV

“Financial Times” njofton se kryeministri i ri bullgar Kirill Petkov jep shenja që Sofja do t’i jep fund obstruksioneve për fillimin e negociatave të Maqedonisë së Veriut me Bashkimin Evropian, pasi qeveria e tij të merr detyrën. “Ne jemi njëqind

Read Full Article