Back to homepage

Etiketë "Koment"

Koment: Të sponzorosh në Fejsbuk edhe postime morti. Kjo është krizë morale e politikës!

Koment: Të sponzorosh në Fejsbuk edhe postime morti. Kjo është krizë morale e politikës!

Politika në Maqedoninë e Veriut është zhytur në krizë morale shumë më shumë se kriza globale ekonomike dhe ajo pandemike e CoVid-19. Se është kështu tregon edhe publikimi i fundit i ish sekretarit gjeneral të Lëvizjes Besa, Arjanit Hoxha. Ky

Read Full Article
Koment: U pastrua apo jo sheshi Iliria, pas manifestimit të BDI?

Koment: U pastrua apo jo sheshi Iliria, pas manifestimit të BDI?

Kush e pastroi sheshin Iliria pas manifestimit të BDI? Kjo është pyetja që lindi pas aktivitetit të partisë në pushtet për përvjetorin jubilar. Media të ndryshme raportuan që sheshi u pastrua nga rinsitët e BDI, por nga ana tjetër, eksponentë

Read Full Article
Koment: U gjetë qimja në gjellë. Tajnës qenka dashur t’i tregohet se si të vishet në skenë!

Koment: U gjetë qimja në gjellë. Tajnës qenka dashur t’i tregohet se si të vishet në skenë!

Dikush e gjeti “qimën në gjellë”. Në festën e BDI në Tetovë këngëtarja Tayna paska lënë namin me veshjen. Nami i madh sa gjithë ditën e diel vlonin rrjetet sociale me fotot e Tajnës dhe komente nga më të ndryshme,

Read Full Article
Koment: Festa e BDI, reklamën më të mirë ia bënë partitë opozitare!

Koment: Festa e BDI, reklamën më të mirë ia bënë partitë opozitare!

Thonë që reklama më e keqe është më e mira, dhe kjo egzaktësisht rezulltoi si e tillë nga qasja e partivë opozitare dhe disa mediave rreth festës për 20 vjetorin e themelimit të BDI. BDI as që kishte nevojë të

Read Full Article
Koment: Festa e BDI hoqi atmosferën e zymtë që kishte kapluar Tetovën

Koment: Festa e BDI hoqi atmosferën e zymtë që kishte kapluar Tetovën

Pas ngjarjeve tragjike që goditën Tetovën, siç ishin vërshimet, termetet dhe zjarret, festa e së shtunës mbrëma e BDI hoqi atmosferën e zymtë që mbizotëronte në këtë qytet. Fëmijë të gëzuar, familje të lumtura u panë mbrëmë në sheshin Iliria

Read Full Article