Back to homepage

Etiketë "Komuna e Gostivarit"

Komuna e Gostivarit, 277 mijë euro për punësime të përkohshme!

Komuna e Gostivarit, 277 mijë euro për punësime të përkohshme!

Sipas prokurimeve publike, Komuna e Gostivarit me 9 dhjetor të vitit të kaluar ka lidhur marrëveshje me agjencinë për punësim “Spid” nga Shkupi në vlerë prej 17.110.000 denarësh (rreth 277 mijë euro), për punësime të përkohshme. Nga Komuna e Gostivarit

Read Full Article
BDI – Gostivar, mësimdhënësit e shkollave fillore të marrin sa më shpejt pagat e tyre

BDI – Gostivar, mësimdhënësit e shkollave fillore të marrin sa më shpejt pagat e tyre

“Pas reagimit të degës së Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në Gostivar, për mosmarrjen e pagave të mësimdhënësve për muajin nëntor, nga administrata e komunës së Gostivarit e pranuan këtë rast dhe Aslian Snopçe përgjegjëse e Arsimit deklaroi që

Read Full Article