Back to homepage

Etiketë "Komuna e Tetovës"

Ajri nuk është i ndotur aq sa të jetë i dëmshëm, thonë nga komuna e Tetovës

Ajri nuk është i ndotur aq sa të jetë i dëmshëm, thonë nga komuna e Tetovës

Komuna e Tetovës informon se në bazë të të dhënave nga Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, ajri nuk është i ndotur deri në atë masë që të jetë i dëmshëm. Nga Komuna e Tetovës kërkojnë që kjo situatë

Read Full Article
Kontejnerët gjysmë-nëntokësorë në Tetovë ende nuk janë në funksion, NPK: Këtë javë pritet të përfundojë projekti

Kontejnerët gjysmë-nëntokësorë në Tetovë ende nuk janë në funksion, NPK: Këtë javë pritet të përfundojë projekti

Ende nuk është finalizuar projekti i vendosjes së kontejnerëve gjysmë-nëntokësorë, i njëjti u vonua pasi ka kaluar në disa pengesa të ndryshme. Nga NPK Tetova njoftojnë se këtë javë pritet që kontejnerët të lëshohen në përdorim, shkruan Portalb.mk. Këshilli i Komunës

Read Full Article
Lëvizja Besa rrit shumicën në këshillin e komunës në Tetovë!

Lëvizja Besa rrit shumicën në këshillin e komunës në Tetovë!

Bashkimi Demokratik për Integrim përmes koordinatorit të këshilltarëve të BDI-së Blerim Osmani, ka vlerësuar si jo transparente punën e deritanishme të kryetarit aktual të komunës së Tetovës Bilall Kasami. Sipas BDI-së, Kasami edhe përkundër premtimeve të shumta, megjithatë nga ato

Read Full Article
Koment: Kasami e nisi mandatin me ankesa, vërejtje, bllokime e revidime projektesh!

Koment: Kasami e nisi mandatin me ankesa, vërejtje, bllokime e revidime projektesh!

Katër nëntori i vitit 2021 shënoi fillimin e epokës qeverisëse të Bilall Kasamit me komunën e Tetovës. Dhe derisa kanë kaluar tre muaj nga kabineti i Bilallit janë sjellë vendime për menjanime të projekteve të realizuara më herët, revidime projektetsh,

Read Full Article