Back to homepage

Etiketë "Komunikacion"

Tetovë, gjatë muajt prill Policia konstatoi 1780 në komunikacion

Tetovë, gjatë muajt prill Policia konstatoi 1780 në komunikacion

Në muajin prill të këtij viti, efektivët e policisë të Sektorit të punëve të Brendshme Tetovo- Stacioni i Policisë për Siguri në Trafikun Rrugor-Tetovë, në zonën më të gjerë të Tetovës, kontrollet aktuale të rregullta dhe 23 aksione të veprimeve

Read Full Article
Pollog, Policia shqipton 53 gjoba në komunikacion

Pollog, Policia shqipton 53 gjoba në komunikacion

Dje në rajonin e Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë nga ora 10 deri në ora 15 është kryer aksion-kontrollues për parakalim, në të cilin janë zbuluar dhe sanksionuar 41 kundërvajtje (TE-22 dhe GV-19), njofton Flaka. Shumica prej tyre kishin

Read Full Article