Back to homepage

Etiketë "Komunikacioni hekurudhor"

Ndërpritet komunikacioni hekurudhor në Maqedoninë e Veriut

Ndërpritet komunikacioni hekurudhor në Maqedoninë e Veriut

Komunikacioni hekurudhor në vend nga ora shtatë e mëngjesit është në ndërprerje. Po bojkotojnë punëtorët. Arsyeja për bojkotin e punës është kompensimi i pa paguar për shpenzimet materiale që personeli makinerik dhe ekzekutiv i “Hekurudha transport” është dashur ta marrë

Read Full Article