Back to homepage

Etiketë "Komunikacioni"

Komunikacioni në rrugët e Maqedonisë së Veriut

Komunikacioni në rrugët e Maqedonisë së Veriut

Komunikacioni nëpër rrugë shtetërore po zhvillohet pa pengesa nëpër rrugë të lagështa me intensitet të moderuar në drejtimet rrugore jashtë zonave urbane. Në vendkalimet kufitare nga ana jonë, nuk ka pritje të mëdha për hyrje dhe dalje nga shteti. Nga

Read Full Article
Sot komunikacioni zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të lagështa

Sot komunikacioni zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të lagështa

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të lagështa me intensitet të moderuar ndërsa në drejtimet rrugore jashtë zonave urbane është po ashtu i moderuar. Në vendkalimet kufitare, nga pala e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje të

Read Full Article