Back to homepage

Etiketë "Kongresi i Partive Socialiste Europiane"

Rama e ekspozon Kurtin në rrjetet sociale. Ky i fundit asnjë foto me kryeministrin shqiptar!

Rama e ekspozon Kurtin në rrjetet sociale. Ky i fundit asnjë foto me kryeministrin shqiptar! Updated

Kongresi i Partive Socialiste Europiane bëri bashkë kryeministrat e Shqipërisë dhe Kosovës, Eri Rama e Albin Kurti. I pari, gati në çdo postim në rrjetet sociale ka ekspozuar homologun nga Kosova, por ky i fundit duket i kursyer dhe në

Read Full Article