Back to homepage

Etiketë "Kontesti Bullgari – Maqedoni e Veriut"

Kontesti Bullgari – Maqedoni e Veriut. Çka parasheh propozimi francez?

Kontesti Bullgari – Maqedoni e Veriut. Çka parasheh propozimi francez?

Propozimi francez parasheh që Këshilli i Çështjeve të Përgjithshme të BE-së të miratojë Kornizën e Negociatave për Maqedoninë e Veriut më 23 qershor të këtij viti dhe të caktojë një konferencë ndërqeveritare në të njëjtën ditë. Në të njëjtën mbledhje,

Read Full Article