Back to homepage

Etiketë "Kopshti Zoologjik"

Në Kopshtin Zoologjik të Shkupit lindën tre këlyshë të llojit të rrezikuar ujqër të bardhë

Në Kopshtin Zoologjik të Shkupit lindën tre këlyshë të llojit të rrezikuar ujqër të bardhë

Në Kopshtin Zoologjik lindën tre këlyshë të llojit të rrezikuar ujq të bardhë (canis lupus arctos).  Janë tre javësh ndërsa ngjyrën e bardhë të gëzofit si ajo e prindërve të tyre do ta marrin me kalimin e kohës. “Këlyshët janë me

Read Full Article
Në kopshtin zoologjik të Shkupit, lindën tre luanë

Në kopshtin zoologjik të Shkupit, lindën tre luanë

Pas më shumë se 20 vitesh në Kopshtin Zoologjik të Shkupit tre luanë kanë lindur në kopsht, njoftoi shërbimi për shtyp i Qytetit të Shkupit, transmeton Meta.mk. “Luanët janë vetëm disa ditë të vjetër dhe vizitorët do të kenë mundësi t’i

Read Full Article
Dorëhiqet drejtori i Kopshtit Zoologjik në Shkup, Gjorgji Galetanovski!

Dorëhiqet drejtori i Kopshtit Zoologjik në Shkup, Gjorgji Galetanovski!

Drejtori i Kopshtit Zoologjik të Shkupit, Gjorgji Galetanovski ka dhënë dorëheqje. Vendimin e tij ai e ka bërë të ditur përmes një shkrimi në profilin e tij në Facebook, përcjell TV21. Ai në shkrim nuk ka qartësuar arsyet e dorëheqjes.

Read Full Article