Rregullorja e re: Jo aq lehtë deri te kreditë e shpejta!

“Kredi online të përballueshme më këste nga 3.000 deri në 12.000 denarë. Aplikoni menjëherë. Dokumentacion minimal, aplikim dhe miratim i shpejtë”, janë një pjesë e ofertave pavarësisht rregullores së re për kreditë e shpejta të miratuar nga Ministria e Financave,

Read Full Article