Back to homepage

Etiketë "kreshnik bekteshi"

Ndërtimi i elektranës fotovoltaike në Oslomej drejt realizimit!

Ndërtimi i elektranës fotovoltaike në Oslomej drejt realizimit!

Kuvendi miratoi Ligjin për huanë për financimin e ndërtimit e elektranës fotovoltaike në Oslomej, projekt i EMV-së në kuadër të tranzicionit energjetik të vendit, percjell Flaka Ndërtimi i elektranës fotovoltaike në Oslomej është i një rëndësie të madhe për rritjen

Read Full Article
BEG-ut i merren të gjitha licencat, njofton Bekteshi

BEG-ut i merren të gjitha licencat, njofton Bekteshi

Ashtu siç kishte paralajmëruar ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, BEG nga tetori nuk do t’i ngrohë më shkupjanët. KRE i mori të gjitha licencat e BEG-ut në përputhje me rregulloret ligjore në vend, për furnizim dhe shpërndarje të energjisë termike

Read Full Article
Akcizat, Bekteshi: Qeveria ka mundësi ligjore të intervenohet

Akcizat, Bekteshi: Qeveria ka mundësi ligjore të intervenohet

Duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve, ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka sqaruar që dispozitat ligjore lejojnë ndërhyrjen e qeverisë sa i përket vlerës së akcizave, njofton Flaka “Sa i përke akcizës, ka mundësi ligjore që të mund të

Read Full Article
Kovaçevski dhe Bekteshi të pranishëm në 65 vjetorin e lëshimit në përdorim  të hidrocentralit të Vërtokut

Kovaçevski dhe Bekteshi të pranishëm në 65 vjetorin e lëshimit në përdorim  të hidrocentralit të Vërtokut

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut Dimitar Kovaçevski dhe ministri i Ekonomisë, Kreshik Bekteshi, sot morën pjesë dhe mbajti fjalim me rastin e 65 vjetorit të lëshimit në përdorim  të hidrocentralit të Vërtokut në Gostivar, njofton Gostivari

Read Full Article
Bekteshi nga Struga: Do të mundësohet puna të dielave në vendet turistike | VIDEO

Bekteshi nga Struga: Do të mundësohet puna të dielave në vendet turistike | VIDEO

Në Kuvend janë dorëzuar ndryshimet në Ligjin për tregti, të cilat i referohen dispozitave për ditë jopune të së dielës, me të cilat do të mundësohet puna të dielave në vendet turistike, përfshirë Ohrin dhe Strugën, si dhe në tregtinë

Read Full Article