Back to homepage

Etiketë "Kronika e zezë"

Pollog, Policia regjistron raste të dhunës,  kërcënime, zbulim të drogës dhe kafshim nga qentë endacakë

Pollog, Policia regjistron raste të dhunës, kërcënime, zbulim të drogës dhe kafshim nga qentë endacakë

Mbrëmë (06-maj), gjysmë ore pas mesnate, në Palçishtë të Epërm të Tetovës, në rrugën lokale, zyrtarë policor të SPB-Tetovë kanë privuar nga liria personat: A.U. (22), O.M. (24), I.H.(24), F.F. (24). ) dhe A.M. (21), të gjithë nga Tetova, pasi

Read Full Article