Back to homepage

Etiketë "Kronikë"

Dy raste të dhunës në familje u raportuan dje në polici

Dy raste të dhunës në familje u raportuan dje në polici

Dy raste të dhunës në familje janë raportuar në 24 orët e fundit në rajonin e Pollogut. Në Tetovë raportohet se është privuar nga liria një 42 vjeçar, pasi që ka sulmuar fizikisht bashkëshorten e tij, vajzën e mitur dhe

Read Full Article