Back to homepage

Etiketë "KS"

Rusia bllokon dënimin e agresionit, nuk kalon rezoluta e Shqipërisë dhe SHBA-ve

Rusia bllokon dënimin e agresionit, nuk kalon rezoluta e Shqipërisë dhe SHBA-ve

Nuk ka kaluar në Këshllin e Sigurimit të OKB-së rezoluta e Shqipërisë dhe SHBA-së që dënon Rusinë për agresionin ndaj Ukrainës. Shqipëria, që është një anëtar jo i përhershëm i Këshillit të Sigurimit, bashkë me SHBA-në ka propozuar që me

Read Full Article