Back to homepage

Etiketë "kundërspin"

Kundërspin: Pa kritere për “juristë të shquar”, çdo zgjedhje e gjykatësve kushtetues do të shtrembërohet

Kundërspin: Pa kritere për “juristë të shquar”, çdo zgjedhje e gjykatësve kushtetues do të shtrembërohet

I gjithë problemi në zgjedhjen e gjykatësve kushtetues qëndron në dispozitën e pasaktë kushtetuese që gjykatësit zgjidhen nga Kuvendi “nga radhët e juristëve të shquar”. Deri në miratimin e një ligji të posaçëm që do të rregullojë këtë çështje, çdo

Read Full Article
Kundërspin: Rusia nuk ishte e detyruar ta sulmonte Ukrainën për t’u mbrojtur

Kundërspin: Rusia nuk ishte e detyruar ta sulmonte Ukrainën për t’u mbrojtur

Ambasadori rus Sergei Bazdnikin që në fillim të kolumnës së tij në gazetën e përditshme “Nova Makedonija”, thekson se Rusia është e përkushtuar për ndërprerjen e shpejtë të armiqësive dhe gjetjen e zgjidhjes përmes diplomacisë, në tryezën e bisedimeve. Presidenti

Read Full Article
Kundërspin: Jakimovski spinon kur thotë se lufta mes Rusisë dhe Ukrainës po ndodh për shkak të presidentit ukrainas „komedian”

Kundërspin: Jakimovski spinon kur thotë se lufta mes Rusisë dhe Ukrainës po ndodh për shkak të presidentit ukrainas „komedian”

Arsyet për luftën mes Rusisë dhe Ukrainës, e cila filloi me invazion dhe sulm të gjërë luftarak nga ana e ushtrisë ruse mbi territorin e të gjithë vendit, janë të shumta dhe të ndërlikuara, ndërsa deklaratat e Stevçe Jakimovskit, lider

Read Full Article
Kundërspin: Rusia ndërhyn në punët e brendshme të Ukrainës, pavarësisht pretendimeve të Bazdnikin

Kundërspin: Rusia ndërhyn në punët e brendshme të Ukrainës, pavarësisht pretendimeve të Bazdnikin

Ambasadori i Rusisë në vend, Sergei Bazdnikin, thotë se prioriteti i Rusisë nuk është konfrontimi, por sigurimi i sigurisë dhe kushteve për një zhvillim paqësor dhe të begatë të vendit në kushte paqësore. Por faktet thonë të kundërtën – Rusia

Read Full Article
Kundërspin: Çmimet e larta të importit të gazit nuk lidhen me aftësitë negociuese të qeverisë

Kundërspin: Çmimet e larta të importit të gazit nuk lidhen me aftësitë negociuese të qeverisë

Spin është pretendimi i VMRO-DPMNE-së se qeveria nuk ka ofruar çmime të ulëta të gazit, ndryshe nga “të gjitha qeveritë në rajon dhe në botë”. Çmimi i gazit natyror nga importi varet shumë pak nga aftësitë negociuese të qeverisë. Shkruan: Goran

Read Full Article