Back to homepage

Etiketë "kundërspin"

Kundërspin: Rusia ndërhyn në punët e brendshme të Ukrainës, pavarësisht pretendimeve të Bazdnikin

Kundërspin: Rusia ndërhyn në punët e brendshme të Ukrainës, pavarësisht pretendimeve të Bazdnikin

Ambasadori i Rusisë në vend, Sergei Bazdnikin, thotë se prioriteti i Rusisë nuk është konfrontimi, por sigurimi i sigurisë dhe kushteve për një zhvillim paqësor dhe të begatë të vendit në kushte paqësore. Por faktet thonë të kundërtën – Rusia

Read Full Article
Kundërspin: Çmimet e larta të importit të gazit nuk lidhen me aftësitë negociuese të qeverisë

Kundërspin: Çmimet e larta të importit të gazit nuk lidhen me aftësitë negociuese të qeverisë

Spin është pretendimi i VMRO-DPMNE-së se qeveria nuk ka ofruar çmime të ulëta të gazit, ndryshe nga “të gjitha qeveritë në rajon dhe në botë”. Çmimi i gazit natyror nga importi varet shumë pak nga aftësitë negociuese të qeverisë. Shkruan: Goran

Read Full Article
Është e pasaktë që shkurtesat MK dhe MKD kanë shkuar në histori

Është e pasaktë që shkurtesat MK dhe MKD kanë shkuar në histori

Teksti shpërndan edhe një dokument, gjegjësisht një listë të shteteve anëtare të NATO-s, në të cilën janë shkurtesat e vendeve, sipas rendit alfabetik. Nëse e shikoni dokumentin në detaje, do të vini re se shkurtesat e vendeve të tjera nuk

Read Full Article
Kundërspin: Spin dhe kundërspin në të njëjtën paraqitje publike të VMRO-DPMNE-së për borxhin publik

Kundërspin: Spin dhe kundërspin në të njëjtën paraqitje publike të VMRO-DPMNE-së për borxhin publik

Spini i shprehur në vlerësimet e VMRO-DPMNE-së për “politika të papërgjegjshme dhe të pasuksesshme ekonomike të kësaj qeverie” dhe “shpërdorim”, është thënë vetëm për të mbështetur spinin kryesor të përsëritur me vite, por sidomos pas zgjedhjeve lokale të vitit 2021,

Read Full Article
Kundërspin: VMRO-DPMNE shtrembëron se Zaev, Kovaçevski dhe Kaevski ishin llupës para se të hynin në politikë

Kundërspin: VMRO-DPMNE shtrembëron se Zaev, Kovaçevski dhe Kaevski ishin llupës para se të hynin në politikë

Fjala poshtëruese “llupës” e përdorur për të përshkruar këta personazhe publike, përveç se është fyese, nuk pasqyron situatën reale. VMRO-DPMNE me deklaratën e saj shtrembëron faktet reale dhe në këtë mënyrë manipulon opinionin për të besuar në diçka që nuk

Read Full Article