Back to homepage

Etiketë "kundërspin"

Kundërspin: Nuk është e vërtetë se Bujar Osmani nuk i ka paralajmëruar shtetasit e RMV-së në Ukrainë për luftën

Kundërspin: Nuk është e vërtetë se Bujar Osmani nuk i ka paralajmëruar shtetasit e RMV-së në Ukrainë për luftën

Përkundër pretendimeve të kryetarit të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, ministri i jashtëm i RMV-së, Bujar Osmani, para fillimit të luftës në Ukrainë disa herë ka apeluar te shtetasit e Maqedonisë së Veriut që ndodheshin në Ukrainë të largohen nga atje për shkak të

Read Full Article
Kundërspin: Spin është se Qeveria e LSDM-së e ka rritur administratën për 30 mijë punëtorë

Kundërspin: Spin është se Qeveria e LSDM-së e ka rritur administratën për 30 mijë punëtorë

Analizat e shifrave të disponueshme publikisht nga raportet vjetore për punonjësit e sektorit publik në periudhën 2016-2020 tregojnë se numri i tyre është rritur me rreth 2,400, dhe nëse i shtojmë rritjen prej rreth 1,700 numrit të punonjësve shtetërorë në

Read Full Article
Kundërspin: Fakti që në Rusi ka protesta kundër luftës, nuk do të thotë se është shtet demokratik

Kundërspin: Fakti që në Rusi ka protesta kundër luftës, nuk do të thotë se është shtet demokratik

Protestat kundër luftës në Moskë, Shën Petersburg dhe në qytete të tjera ruse, nuk janë dëshmi se shteti rus ka kapital demokratik, siç spinon Bishevac. Numri i madh i arrestimeve, censurimi i mediave të caktuara dhe i pjesës më të

Read Full Article
Është propagandë ruse se shtetet e Balkanit Perëndimor kanë dërguar “mercenarë” për të luftuar në Ukrainë

Është propagandë ruse se shtetet e Balkanit Perëndimor kanë dërguar “mercenarë” për të luftuar në Ukrainë

Përmes një titulli tendencioz dhe sensacionalist, një portal në „Fejsbuk” dezinformon masën se shumë shtetas kosovarë janë mobilizuar për ti dalë në mbrojtje Ukrainës në lidhje me ngjarjet e fundit në raport me Rusinë. Kjo përveç që nuk është e vërtetë, kosovarët e

Read Full Article
Kundërspin: Rusia ndërhyn në punët e brendshme të Ukrainës, pavarësisht pretendimeve të Bazdnikin

Kundërspin: Rusia ndërhyn në punët e brendshme të Ukrainës, pavarësisht pretendimeve të Bazdnikin

Ambasadori i Rusisë në vend, Sergei Bazdnikin, thotë se prioriteti i Rusisë nuk është konfrontimi, por sigurimi i sigurisë dhe kushteve për një zhvillim paqësor dhe të begatë të vendit në kushte paqësore. Por faktet thonë të kundërtën – Rusia

Read Full Article