Back to homepage

Etiketë "kundërspin"

Kundërspin: Blerim Sejdiu kishte të drejtë, demanti i Adem Avziut ka disa të pavërteta në të

Kundërspin: Blerim Sejdiu kishte të drejtë, demanti i Adem Avziut ka disa të pavërteta në të

Pas deklaratës së kryetarit të komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu në “Klan Maqedoni” se “Kodra e Diellit zyrtarisht quhet Popova Shapka”, ka reaguar në „Fejsbuk” drejtori i Elem Turs, Adem Avziu i cili e ka demantuar atë, duke theksuar se pohimet e lartëpërmendura janë “vetëm

Read Full Article
Kundërspin: A e liroi Kovaçevski edhe Trajko Veljanoskin?

Kundërspin: A e liroi Kovaçevski edhe Trajko Veljanoskin?

Nëse nisemi nga pretendimi i VMRO-DPMNE-së se në udhëheqjen e LSDM-së drejtësia është emër i menduar, sepse Gjykata e Apelit ka marrë vendim për heqjen e masës së paraburgimit për Dragi Rashkovskin dhe kjo arsyetohet me pretendimin se “pioni Kovaçevski

Read Full Article
Kundërspin: Maqedonia e Veriut nuk është ndër vendet më të korruptuara në botë

Kundërspin: Maqedonia e Veriut nuk është ndër vendet më të korruptuara në botë

Partia Aleanca për Shqiptarët thotë se sipas “Transparency International”, Maqedonia e Veriut është një nga vendet më të korruptuara në botë. Ndryshe nga ky pretendim, në raportin e fundit të kësaj organizate thuhet qartë se sipas Indeksit të perceptimit të

Read Full Article
Kundërspin: Parkingu në Tetovë ka qenë pa pagesë vetëm dy javë dhe jo dy muaj

Kundërspin: Parkingu në Tetovë ka qenë pa pagesë vetëm dy javë dhe jo dy muaj

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami duke folur për çështjen e parkingjeve në një intervistë të dhënë për “Gazetën Lajm” jep deklaratë e cila nuk përputhet me realitetin, të njëjtën e përsëriti edhe më 11 janar, gjatë një konference për

Read Full Article
Kundërspin: “E Majta” dorëzon amendamente për ndryshimet ligjore tashmë të tërhequra dhe manipulon se ndihma e shpejtë do të privatizohet

Kundërspin: “E Majta” dorëzon amendamente për ndryshimet ligjore tashmë të tërhequra dhe manipulon se ndihma e shpejtë do të privatizohet

“E Majta”, duke prezantuar ndryshimet ligjore gjoja të dëmshme në Ligjin për mbrojtje shëndetësore, duke shtrembëruar informacionet, prezantohet si parti që do të shpëtojë popullin kështu që deputetët e saj dorëzuan deri në 1200 amendamente, duke bllokuar miratimin e ndryshimeve

Read Full Article