Back to homepage

Etiketë "Kuvendi i Republikës së Maqedonisë"

Kuvendi do ta mbajë seancën e 66-të

Kuvendi do ta mbajë seancën e 66-të

Kuvendi sot do ta mbajë seancën e 66-të, në rend dite të së cilës janë disa propozim-vendime- ligjore me procedurë të shkurtuar. Deputetët mes tjerash duhet të shqyrtojnë edhe Propozim-vendimin për ndryshimin e Vendimit për zgjedhjen e kryetarit, zëvendëskryetarit, anëtarëve

Read Full Article
Deputetët votuan për ndryshimet në Ligjin për Kuvendin e Maqedonisë së Veriut

Deputetët votuan për ndryshimet në Ligjin për Kuvendin e Maqedonisë së Veriut

Kuvendi sot pasdite, në vazhdim të seancës së 59-të, miratoi Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në procedurë të shkurtuar, në leximin e dytë dhe të tretë. Ligji është dorëzuar nga

Read Full Article
VMRO-DPMNE kërkon pyetje deputetësh më 30 dhjetor

VMRO-DPMNE kërkon pyetje deputetësh më 30 dhjetor

Koordinatori i grupit të deputetëve të VMRO-DPMNE, Nikolla Micevski, paralajmëroi se gjatë ditës së sotme do të dorëzojnë nënshkrime me të cilin kërkohet thirrja e seancës së re për pyetje deputetësh më 30 dhjetor ose siç është e zakonshme të

Read Full Article