Back to homepage

Etiketë "Lamtumirë Çerdhe"

“Lamtumirë Çerdhe”, parashkollorët e Gostivarit gati për në fillore!

“Lamtumirë Çerdhe”, parashkollorët e Gostivarit gati për në fillore!

Pa protokol dhe pa fjalime të drejtuesve të institucioneve, thjeshtë me këngë e vallzim veç për qeifin e tyre, sot parashkollorët e Institutit Nacional Çerdhja për fëmijë “Gëzimi fëmijëror” në Gostivar, i dhanë fund ndjekjes së edukimit parashkollor me porosinë:

Read Full Article