Back to homepage

Etiketë "Lapidari"

Ahmeti: Nuk ka pasur propozim zyrtar për të dërguar Teuta Arifin ambasadore

Ahmeti: Nuk ka pasur propozim zyrtar për të dërguar Teuta Arifin ambasadore

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim rreth spekulimeve se a ka qenë apo jo e propozuar Teuta Arifi për ambasadore ai tha se nuk ka pasur propopzim zyrtarë dhe nuk ka pas asnjë iniciativë të kësaj natyre. Nuk ka pasur

Read Full Article
Për VMRO-DPMNE lapidari i UÇK-së është një gënjeshtër

Për VMRO-DPMNE lapidari i UÇK-së është një gënjeshtër

Nga partia e Mickoskit, VMRO-DPMNE kanë reaguar pas përurimit të monumentit për nder të dëshmorëve të UÇK-së në Sllupçan. Nga CMRO-DPMNE, thonë se komuna e Likovës po priste të hapte një fabrikë, ndërkaq monumentin e quajnë “gënjeshtër të BDI-së.” “Është

Read Full Article
Lapidari i dëshmorëve në Sllupçan, Grubi: Historia e vitit 2001, histori përbërëse e shtetit

Lapidari i dëshmorëve në Sllupçan, Grubi: Historia e vitit 2001, histori përbërëse e shtetit

Zëvëndëskryeministri i parë Artan Grubi ishte i ftuar në manifestimin tradicional të organizuar nga Bashkësia Fetare Islame bashkë me shumë personalitete të tjera. “Sot morëm pjesë me kolegë ministra dhe kryetarin Ali Ahmeti në manifestimin tradicional të organizuar nga BFI,

Read Full Article