Back to homepage

Etiketë "Levizja Besa"

Lëvizja BESA nuk është e ftuar në grupin punues për Kodin Zgjedhor, thonë nga kjo parti

Lëvizja BESA nuk është e ftuar në grupin punues për Kodin Zgjedhor, thonë nga kjo parti

Lëvizja Besa nuk ka marrë ftesë për të marrë pjesë në grupin punues për Kodin Zgjedhor dhe gjithashtu nuk është e vërtetë se ministri i Drejtësisë ka kontaktuar kryetarin e partisë Bilal Kasami, kështu u deklarua për media zëdhënësi i

Read Full Article