Back to homepage

Tag "Lidhja Demokratike e Boshnjakëve"

As partia boshnjake nuk është e kënaqur me rezultatet e regjistrimit, thotë se janë më tepër

As partia boshnjake nuk është e kënaqur me rezultatet e regjistrimit, thotë se janë më tepër

Edhe partia më e madhe boshnjake, Lidhja Demokratike e Boshnjakëve (LDB), ka shprehur dyshimet e saja për rezultatet e regjistrimit. “Lidhja Demokratike e Boshnjakëve si parti politike dhe në fillim të procesit të regjistrimit, ka shprehur dyshimet e saja në

Read Full Article